Cambly 20 Dakika Konuşma Şansı 15 Dakika Hediye Dakika 2021

  Merhaba,


Bugün sizlere Cambly'de 20 dakika konuşma şansı nasıl yakalayabilirsiniz kısaca bahsedeceğim. Cambly'e kayıt olduğunuzda bildiğiniz üzere 5 dakika hediye konuşma dakikası tanımlanıyor. Bunun üzerine aşağıdaki kodumuzu kullanmanız halinde toplamda 20 dakika konuşma şansı elde etmiş olup daha uzun süren bir görüşme imkanı sağlamış oluyorsunuz.

Referans Kodu:Swipe

Swipe For English ekibi olarak Cambly’den 15 Dakika hediye/referans kodunu aşağıda paylaşıyoruz.

Cambly Hediye/Referans Konuşma Kodu Nasıl Kullanılır ?

Cambly’de refarans kodumuzu kullanmak için aşağıdaki görseli kontrol edebilirsiniz.

15 Dakika Konuşma Kodu: Swipe


Cambly – İngilizce Öğretmeni


İngilizce Dil Öğrenme Uygulaması

 Platform: Android, Appstore

Cambly uygulaması dil öğrenenler tarafından genellikle bilinir.Çünkü Cambly, kullanıcılara yurtdışına gitmeden de ana dili İngilizce olan eğitmenler ile anında canlı görüşme fırsatını sunuyor.

Bu uygulama her ne kadar ücretli bir uygulama gibi gözükse de aslında kazanabileceğiniz ücretsiz dakika yöntemleri bulunmaktadır.

Ayrıca görüşme kalitesini de bu noktada değinmemiz gerekiyor.Telefondan görüşmeyi yapmanıza rağmen ses ve görüntü kalitesi gayet iyi olup, ingilizce öğrenmek için iyi bir ortam sağlıyor.Görüşmeyi telefondan ya da web sitesi üzerinden yapabiliyorsunuz.

Cambly’e kayıt olduğumda gördüğüm özelliklerden biri de hemen bir öğretmen bulabiliyor olmanız.Randevu sistemiyle de çalışan Cambly direk olarak öğretmenlere bağlanma şansıda vermesi, zaman kazanımı açısından uygulamaya bence çok değer katıyor.

Umarız bu hediye/referans kodu işinize yarar ve ingilizce öğrenme sürecinize katkıda bulunur.

Cambly’e Giriş İçin: https://www.cambly.com/student/login

Referans Kodu:Swipe

Son olarak kendi uygulamamız olan Swipe For English’e göz atmak isterseniz eğer aşağıdaki bağlantı üzerinden Google Play Store’a gidebilirsiniz.
Link:Hızlı İngilizce Kelimeler Öğren -Swipe For English

Güncelleme : Uygulamamız şuan mağaza değildir. 10.01.2021

Yorumlar

  1. They are the most reliable when it comes to Car Transport In Mumbai. You can ask for a free quote on their official website and can let them know about your queries. They make use of the best quality packaging material so that your property remains damage-free.

    Read More Blog : https://bit.ly/35FBNr9

    YanıtlaSil
  2. Feeling so excited to have read through your amazing article post, found it so helpful, informative and educating as well, thanks for sharing. ku post utme past questions pdf download

    YanıtlaSil
  3. What a great erudition article, fell in love with your amazing reads, and visiting your wonderful post more often is of great value and benefit, really appreciate you for sharing this... ksu approved school fees schedule for all students

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İngilizcede Edat Alan Fiiller-Edatlı Fiiller Listesi (Verbs With Proposetion)

Özenle Hazırlanmış İngilizce Düzensiz Fiiller Listesi Türkçe Anlamlı Üstelik Pdf Olarak İndirilebilir